Inchirieri Autocare sau Microbuze

Pentru persoane juridice, grupuri organizate sau evenimente fericite din viata dumneavoastra, oferim spre inchiriere autocare sau microbuze atat in trafic intern, cat si in trafic international.

Toate autocarele si microbuzele oferite de firma noastra se inchiriaza cu sofer. Tarifele sunt negociate in functie de numarul de ore/zile si de kilometri parcursi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. In functie de necesitatile dumneavoastra va putem pune la dispozitie urmatoarele:

Tip Marca Locuri An DVD Mic AC
Autocar Mercedes 47 2007
Autocar Mercedes 50 2004
Autocar Setra 60 2000 -
Microbuz Mercedes 20 2018 -

DVD – sistem video cu DVD;  Mic – sistem audio cu microfon;  AC – aer conditionat;

Servicii de inchiriere peron

Pentru operatorii de transport, JAN ofera servicii de inchiriere peron in cadrul autogarii Sighetu Marmatiei. Autogara recent renovata si reamenajata, deserveste in prezent alti operatori de transport care efectueaza zilnic, atat in trafic judetean cat si national si international. Suprafata peroanelor aflate la dispozitia transportatorilor este una generoasa. 

De asemenea, accesul mijloacelor de transport in cadrul autogarii, chiar si a celor de mari dimensiuni este unul deosebit de facil, suprafata peroanelor din cadrul autogarii fiind destinata exclusiv autocarelor si microbuzelor firmelor partenere, autogara fiind amplasata in imediata apropiere a garii Sighetu Marmatiei.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0765 269 720.