Rezervari

Pentru rezervarii va rugam sa ne contactati cu doua zile inainte de a calatorii.

Porgram: 

Luni pana Sambata intre orele : 06:00 – 18:00

Duminica: 07:00 – 18:00

0728931198

Rezervarile sunt valabile doar cu plecare din autogari. Calatorii care si-au efectuat rezervari sunt rugati sa se prezinte la autocar sau microbuz pentru imbarcare cu cel putin 10 minute intea plecarii curselor.

In caz contrar, compania noastra isi rezerva dreptul de a dispune de locurile rezervate in propriul interes. Pentru eventuale informatii, sugestii sau orice pareri legate de firma noastra sau site-ul nostru, va rugam sa ne contactati telefonic.

Pentru curse speciale ( grupuri organizate ) va rugam sa folositi datele de contact disponibile in sectiunea inchirieri a site-ului nostru

Persoanele care calatoresc cu autocarele JAN pot fi insotite de bagaje care contin efecte personale. Obiectele de valoare, banii si actele nu vor fi introduse in bagajele transportate in cala pentru bagaje.

Calatorii sunt rugati ca pe toata durata calatoriei, in statiile de oprire, sa isi supravegheze bagajele. In salonul autocarelor pot fi transportate numai bagaje de mana ce pot fi tinute in mana, in plasa portpachet sau alaturi, pe scaunul pe care il ocupa pasagerul.

Persoanele Transportate la bordul autocarelor JAN si bagajele acestora sunt asigurate pentru riscul de accidente. Pierderea sau furtul bagajelor nu reprezinta „riscuri” ce cad in sarcina operatorului de transport.

Pentru reclamatii legate de orarul curselor, comportamentul soferilor sau pentru orice alta sesizare, va rugam sa folositi urmatoarele date de contact

0724 029 626