JAN este unul dintre cei mai vechi operatori privati de transport de la nivel national cu o vechime de peste 15 ani in transportul public de calatori. Compania a fost infiintata in primavara anului 2003. In cei 15 ani de existenta ne-am impus ca un nume de referinta la nivel national in transportul public de calatori, fiind una dintre cele mai stabile companii de profil.

In continua dezvoltare in cei peste 15 ani de existenta, firma noastra isi propune sa ofere servicii de transport de calitate, la preturi mai mici decat alti operatori de transport, in conditii de confort si siguranta deosebita. Portofoliul de servicii oferite clientilor cuprinde operarea de curse regulate dar si inchirierea de microbuze si autocare grupurilor organizate cu deplasari atat interne cat si internationale.

Mijloacele de transport sunt dotate la standarde europene, cu aer conditionat, incalzire si sonorizare. De asemenea, toate serviciile de transport practicate sunt insotite de asigurare, atat pentru calatori, cat si pentru bagajele acestora. In prezent avem placerea de a oferi calatorilor nostri transport folosind autocare marca Mercedes si Setra cu numar de locuri cuprins intre 47 – 72, microbuze Mercedes Sprinter cu un numar de locuri cuprins intre 17-20. Parcul auto pus la dispozitia clientilor este in continua inoire, cuprinzand mijloace de transport avand anii de fabricatie in intervalul 2000 – 2018.